WERKWIJZE

FENG SHUI ALS BRON VAN INSPIRATIE.

Als grote bron van inspiratie en wijsheid gebruik ik de oosterse harmonieleer Feng Shui. Mijn interieurconcepten hebben daardoor een doordachte lay-out, harmonieuze kleur- en materiaalgebruik die een perfecte well-being atmosfeer creëren.

Bovendien helpt Feng Shui ons in het behalen van doelen en geeft sturing voor elk gebied van ons leven welke aandacht en balans nodig heeft. Met behulp van Feng Shui kan ik voor je een woon- of werkomgeving creëren die jou ondersteunt in wat je wilt bereiken.

Een holistisch ontwerp brengt licht in jouw hart en schoonheid en harmonie in jouw leven. Het maakt de ruimte rustgevend en comfortabel, inspirerend en mooi. Het heeft een positieve invloed op alle bewoners en draagt bij aan hun geluk.

Als er licht is in de ziel,
zal er schoonheid zijn in de mens.
Als er schoonheid is in de mens,
zal er harmonie zijn in het huis.
Als er harmonie is in het huis,
zal er rust zijn in het land.
Als er rust is in het land,
zal er vrede zijn op aarde.
Chinees gezegde 

WAT TE VERWACHTEN VOOR EN TIJDENS HET ADVIES.

Om het proces te beginnen, kun je eerst een eenvoudige vragenlijst invullen en deze naar mij, samen met een plattegrond van de ruimte toesturen. Tijdens mijn bezoek aan jouw huis voer ik een in-depth interview om vast te stellen wat de situatie is, wat jouw wensen zijn, wat wil je verbeteren en welke doelen wil je graag manifesteren.

Aangezien jouw huis een spiegel is van wat er in jouw leven en carrière gebeurt, zal ik jou door jouw ruimte heen begeleiden en adviseren over welke veranderingen nodig zijn voor een verbetering, om zo jouw dromen te realiseren. Je zult zelf ervaren, dat door je op een dieper niveau met jouw omgeving te verbinden, je meer grip krijgt over wat er in je leven gebeurt.

Alle aanbevelingen worden gedaan passend in jouw persoonlijke levensstijl, smaak en budget. Het basis advies kan uitgebreid worden met o.a.: moodboards, 2D en 3D tekeningen van de ruimte, uitgebreide kleur-  en materiaaladvies (met stalen voorstel), begeleiding bij de aankoop van meubels en accessoires, projectbegeleiding van de architect of aannemer, telefonisch en per email ondersteuning en coaching gedurende 3 tot 6 maanden.

Ik werk graag voor mensen die hun omgeving belangrijk vinden en daar optimaal van willen genieten. Zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw, bij renovatie & verbouwing ben ik met wellnest jouw beste partner en adviseur. Daarom ben ik benieuwd naar jouw plannen en ideeën. Mag ik met je meedenken?
INVESTERING.

Ieder ontwerp is maatwerk. Dat geldt ook voor het prijskaartje. Maar om je een indruk te geven:

Een interieuradvies is al mogelijk vanaf € 110,- (incl. BTW). Een advies van 3 uur aan huis kost € 388,00 euro (incl. BTW). Dit is het tarief in een straal van ± 30 km rond Culemborg. Daarbuiten reken ik € 0,50 p/km.
Als je interesse hebt in een wellnest advies of lifestyle coaching consult hoor ik het graag, dan maken we een afspraak.